Afdrukken
Nadat wij zagen, dat onze website bezocht wordt vanuit alle delen van de wereld (USA, Australië, Israël, Ierland, Duitsland, Engeland, Oekraïne, Rusland, België, Zuid Amerika, Canada, Italië, Denemarken, Indonesië en Polen om een aantal te noemen) voelden we ons een beetje beschaamd dat alleen het HuMo-gen personen zoek gedeelte beschikbaar is in vele talen, maar de andere pagina's van de website alleen in het Nederlands. 

Daarom begonnen we dus ook de andere web pagina's te vertalen, en vandaag - eind juni 2017 - lanceren we ook een Engelse versie van deze website om onze buitenlandse bezoekers tegemoet te komen. Helemaal onderaan rechts ziet u de Taal schakelaar waar u voor de ene of de andere versie kunt kiezen door op het Nederlandse of het Engelse vlaggetje te klikken.

Dat wil zeggen, alleen de web pagina's onder de knoppen op de menubalk, maar (nog) niet de verhalen onder die betreffende menuknop. Deels, omdat die verhalen niet allemaal geschikt zijn om te vertalen, maar ook omdat we meer tijd nodig hebben om ook vertalingen van die verhalen toe te voegen. Maar over enige tijd hopen we daar ook voortgang mee te boeken.

FaLang translation system by Faboba