Afdrukken
Op 3 oktober werd tijdens de herdenking van de grote deportatie  van de Assense Joodse bevolking op diezelfde datum in 1942 het eerste exemplaar van het boek "Kroniek van de Jodenvervolging te Assen" van dr Jan Ridderbos aangeboden aan dhr Marco Out, burgemeester van Assen. Die datum viel dit jaar samen met Rosj HaSjanah, het Joods Nieuwjaar. De goed bezochte bijeenkomst vond plaats bij het Drents Archief.
Omdat de eerste druk die dag direct geheel uitverkocht was, is een 2e oplaag aangemaakt.  Het boek is via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te bestellen wanneer u het boek daar nog niet besteld heeft (Kosten evt versturen € 3.95).

Erratum
Als gevolg van een technisch probleem is er in de eerste druk van het boek Kroniek van de Jodenvervolging in Assen helaas een vervelend probleem ontstaan (die in de 2e druk hersteld is). Zowel bladzij 68 als bladzij 140 zijn ten onrechte blanco. Hierdoor klopt de nummering in het Persoonsregister niet meer.
Daarom is voor de 1e druk een aangepaste versie van het Alfabetisch Persoonsregister aangemaakt, die u hier desgewenst kunt downloaden om als inlegvel aan uw boek toe te voegen.
FaLang translation system by Faboba