Copyright 2023 - Henk van den Beukel
De gegevens die bij de start van het project op deze website staan, hetzij persoonsgegevens in de database, hetzij in de vorm van verhalen, foto's, stambomen, verwijzingen naar andere sites, e.d. onder de Meer info knop vormen slechts het begin.
Dat kan uitgebreid worden met materiaal, dat nu misschien al door mensen is uitgezocht of dat nog in schoenendozen, albums of laden ligt of in verhalen die in de familie circuleren, opdat het niet verdwijnen zal.

Naast iedere geïnteresseerde, die materiaal aan wil leveren, zijn wij ook op zoek naar vrijwilligers die de komende jaren min of meer regelmatig mee willen werken aan dit project.
Dat kan zijn met genealogisch onderzoek rond een bepaalde of enkele families, onderzoek in een bepaalde plaats, het uitzoeken van verhalen, zoeken naar documentatie of meewerken bij het redigeren van aangeleverd materiaal of met IT kennis bij het onderhoud van de project website of wat dan ook.
Het zou bijvoorbeeld mooi zijn als in een aantal lokale Historische Verenigingen contactpersonen zich zouden aanmelden om te helpen bij onderzoek.

Ook al starten wij voorlopig met de 3 initiatiefnemers als redactie, wij hopen dat na verloop van tijd een kleine redactie gevormd kan worden uit de groep vrijwilligers, die dan bijvoorbeeld ook met schrijfrechten kan meehelpen bij het plaatsen van materiaal of maken van correcties.

Als dit uw interesse wekt of als u hier meer over wilt weten vragen wij u via deze knop contact op te nemen, zodat wij daar samen
verder over kunnen afstemmen.

button Aanmelden als VrijwilligerFaLang Language Switcher